Beoordelingen van Little Jamaica Haarlem

Recente recensies

5.0
Rianne
26 juni 2022

Altijd goede kwaliteit en ruime porties. De bezorging is altijd opgewekt en af en toe krijg je een extraatje! De bezorging duurt gemiddeld wat langer, dus bestel op tijd, maar het is het wachten waard!

Rens
4 juni 2022

Top top top !!!!

Tahlia
26 mei 2022
Betty
10 april 2022

Heerlijk gegeten, heerlijke kipgerechten! Alles stond op de afgesproken tijd, met leuke verjaardagsfelicitatie

Rens en tanja
3 april 2022

Best food in town!!

Tommy de Bruin
20 maart 2022

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
20 maart 2022

T was heerlijk. The kids loved it too!

Tommy de Bruin
5 maart 2022

Always lovely and great, this time the tender beef stew tasted extra tender and a bit spicier and i absolutely loved it!

John
25 februari 2022

Gisteren voor het eerst bij little jamaica besteld, de jerk chicken en de oxtail, beide gerechten zijn een aanraders. Heerlijk en de porties zijn ruim, eten kwam op afgesproken tijd. Topzaak. Yesterday I ordered for the first time at Little Jamaica, jerk chicken and oxtail, both dishes were delicious, generous portions and timely delivery. Recommendations are in order here, this restaurant is a keeper.

Paddy
30 januari 2022
HNK
28 november 2021

Had the Cream cury, loved it.

Piet
21 november 2021

Het was wederom heerlijk!

Richardson
25 oktober 2021

Altijd heerlijk eten bij Little Jamaica! Ook deze keer weer. Het was alleen heel jammer dat de bestelling twee uur later dan aangegeven bezorgd werd. Er werd netjes over gebeld en het werd uitgelegd, maar het is wel heel lang wachten. Daarna bleek dat één van de gerechten geen gebakken banaan had en de extra bestelde gebakken banaan ontbrak ook bij de bestelling (vorige bestelling ook, maar daar hebben we niks van gezegd). Al met al: het eten is heerlijk en we blijven zeker bestellen, maar deze ervaring was teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
17 oktober 2021

Jerk chicken is sappig, pittig en super lekker met alle bijbehorende elementen. Grote porties. Je moet wel geduld hebben totdat je bestelling komt, maar dat is het wachten meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinout
19 september 2021

Best sunday meal, you can get.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
13 september 2021

Was wederom heerlijk! Apart en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
6 september 2021

Heerlijk was het weer! Erg bijzonder en zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
8 augustus 2021

Wauw wauw wauw. Wij bestellen meerdere keren per week in Haarlem en nooit zulke lekkere jerked chicken gegeten. Dank voor te bezorgen net buiten het bezorg gebied. We zullen zeker vaker bij jullie bestellen

D.
8 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Goede maaltijden, goede en nette service.

Stefan
30 juli 2021
Bart
23 juli 2021

Smaak was weer geweldig, net als al het eten. Misschien een kleine tip om de aparte koolsla iets beter te verpakken, dat lekt nu een beetje uit het bakje.

Lucien
22 juli 2021

Geweldig!

Karin
2 juli 2021

We ordered stew, jerked chicken and ackee and saltfish. It was, as usual, great! Very tasty dumplings, lovely coleslaw. Just fresh homemade soulfood. There's only one minor; the moment you are finished and you realize there's nothing left.

Robère Le Bracq
27 juni 2021

VOORTREFFELIJK! Warm, heerlijk en op tijd bezorgd. Vooraf gebeld voor advies en prima geholpen. AANRADER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim B
24 juni 2021

Absolute aanrader, heerlijk gegeten!!! Heerlijk vers, smakelijk en lekker kruidig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ian Pickles
5 juni 2021

Was looking for something a bit different and this hit the spot. Good jerk flavors on the chicken and Tofu. Next time will try curry goat, not had that since I was last in Birmingham !

Michael Carolina
30 mei 2021

Litteljamaica thanks it was super. Girl ❣️🇯🇲👩🏾‍🍳good home cook Food 🥘 sorry me Engels is te slecht, nu verder in NL. Eenmaal thuis, gelijk Jamaicaanse muziek 🎶 opgezet en gemberbier uit de ijskast gepakt en gaan smullen. Ik genoot even van het idee 💡 even geen lockdown stress en gewoon genieten heerlijk buiten! Net nog een beetje zon en vakantie gevoel. Succes 🤞🏿 vandaag het zal wel mooi worden met deze mooie zonnige zondag Amen Thanks 🙏🏿 Joy en team wing men 💪🏿👋🏿🔜🔜🔜 greets Michael ❣️

Diana
24 mei 2021

Ik heb de goatstew genomen en dat was erg lekker. Ik ben nieuwsgierig naar de andere Jamaicaanse gerechten. De mensen waren aardig en ik vind het leuk dat er zo'n uniek restaurant in Haarlem is bijgekomen.

Deniz
24 mei 2021

10++ voor alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melger
14 mei 2021
D.
8 mei 2021

Zoals altijd weer geweldige maaltijden Grote porties met heerlijk eten. Authentieke smaken Goede service en vriendelijke mensen.

Reinout
2 mei 2021

Een van de meest authentieke keukens die je kunt bestellen in haarlem. Echt een pareltje.

Daniel
29 april 2021

Best in town

Joost
18 april 2021

Onwijs lekker gegeten bij Little Jamaica! Op aanraden van een vriendin de curry goat en ackee & salt fish besteld - en wat een feest was dat! Geweldige smaken en zelfs de rijst op zich is om je vingers bij af te likken. Daarnaast ook nog onwijs gastvrije mensen, het type waardoor je hoopt dat we heel snel weer in een restaurant mogen gaan eten. Hier gaan we in de toekomst heel veel vaker bestellen!

Willeke
17 april 2021

Lekker en authentiek eten, snelle bezorging en fijne service. Zeker een aanrader!

Destiny
11 april 2021

Echt superrrr lekker eten, weer eens iets anders dan wat je normaal besteld. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon én ontzettend lieve en vriendelijke bezorging. Wij zijn fan! Volgende week weer!

Jc
15 maart 2021

Heel lekker eten en leuke prijs! Aanrader ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
6 maart 2021

Het eten was echt lekker. Ik hoop dat er meer vegetarische gerechten op het menu komen. Dank

Georgia
5 maart 2021

Echt zalig gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

D.
28 februari 2021

Heerlijk gegeten. Top gerechten Vriendelijk personeel Goede service

Leontirn
20 februari 2021

Eerste kennismaking met Little Jamaica smaakt naar meer. Heerlijk eten en een top bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Sophie
7 februari 2021

Perfect! De eten was heerlijk, snel geleverd en een vriendelijk service erbij! Love it! Zeker een aanrader

Saskia Richardson
31 december 2020

First time order by Little Jamaica. We ordered the large Jerk chicken with rice and peas. It was really good. Good spicy, good flavor. We definitely order here again, keep it up!

Inge
11 december 2020

Delicious as always!!

Matthieu Saphores
6 december 2020

The jerk tofu was exceptionnally good last night, it was definitely worth the wait. Thnk you for making such great food ! :)

ing
3 december 2020

Heerlijk eten!

Tahlia
26 november 2020

Absolutely delicious! The food was amazing, well worth the money. The meat was soft and the sauces so tasty. Thank you so much - we will definitely be ordering again!

Yann
9 november 2020

Little Jamaica is definitely where it’s at for authentic Jamaican Food in Haarlem. One of my favourites is the Jerk Chicken. It is amazing: a nice portion of tender chicken in a thick jerk sauce that’s well balanced between sweet and spicy with a perfectly measured touch of sourness. The coleslaw is creamy (not watery) and full of flavour with cranberries mixed in. The dumpling is soft and has a lovely flavour. Last but not least, the meal would not be complete without the nice portion of freshly cooked (and moist) rice and peas. The rest of the menu is just as tasty!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Jamaica

Thank you so much for your truly wonderful review, you inspirer me to do an even better job I appreciate it thanks.

Natalie
6 november 2020

Erg lekker eten

Reactie van Little Jamaica

Thank you most appreciated.

ing
31 oktober 2020

BEST IN TOWN! GOOD FOOD!

Reactie van Little Jamaica

Thanks darling.

Cerezo
30 oktober 2020

Heerlijk gegeten ga hier zeker vaker terug komen

Reactie van Little Jamaica

Hi Cerezo, Thanks for you review, it means a lot to us. Bless up.

Stavroula
19 oktober 2020

Loved the food. Unfortunately we couldn’t order some sun and a nice beach. Otherwise, it would have felt as if we were back in Jamaica. Hope we can come back soon to try the famous patties as well.

Reactie van Little Jamaica

Hi guys thanks for you lovely review, after C19 your surly invited to our Bistro. Check our website to keep up to date. Thanks again. Bless up. www.littlejamaica.nl

Jeroen Strijbosch
18 oktober 2020

It was our first time ordering from Little Jamaica, but the food was amazing! Special shout out to the jerk chicken and curried shrimp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Jamaica

Thanks guy, we are happy, when you are bless up.

Suzanne
17 oktober 2020

Great food, Great service. What more could you ask for?

Michelle
15 oktober 2020

It was delicious!!! Real Jamaican food

Reactie van Little Jamaica

Great to know you have a great pallet great minds think alike.

Ing
10 oktober 2020

Goede service!! Altijd lekker!

Elizabeth
9 oktober 2020

Heerlijk eten, grote porties en vriendelijke bezorging.. kan niet beter!

Reactie van Little Jamaica

Thanks a lot really appreciated.

DV
19 september 2020

Eerste keer besteld en het eten was heerlijk! De beoordelingen kloppen, ga zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Little Jamaica

DV, great to make you all happy we love and appreciate real eaters. Big up.

Martin B.
15 augustus 2020

The orders Jerk Chicken were great. Nice flavour, good portion! I think plantain should be a standard side. Great service quick delivery.....and a nice complementary ice cone as a bonus, I love it! Tip....me I love my chicken on the bone. Many Dutch don't eat it. I would ad jerk Boneless chicken thigh to the menu.

Peter
10 augustus 2020

Erg lekker eten voor een leuke prijs! Spontane en persoonlijke bediening. Een aanrader en een aanwinst voor Haarlem!

Bas
7 augustus 2020

Bezorging was bijna exact op het geplande moment en het eten was heerlijk!

Rik
26 juli 2020

Het was weer lekker, snel bezorgd, met veel kip. Helaas was deze keer de zoutpot blijkbaar omgevallen.

Karel
11 juli 2020

Heerlijk

Timo
11 juli 2020

Jammer dat deze tent niet meer dagen open is .. want deze tent is helemaal top je wil gewoon elke gerecht bestellen

Karin
9 juni 2020

The soul food was again the so much needed sunshine on a very rainy day. Great food, we love it!

Inge
6 juni 2020

Heerlijk eten, lieve kokkin en duidelijke communicatie! Maar bovenal genieten van het eten :)

Daphne
29 mei 2020
Dajo
24 mei 2020

Best food in town! Taste and get amazed😍

Lian
3 mei 2020

Heerlijk gegeten, zowel de jerk chicken als de beef stew met rijst en slaw gedaan. Gaan we vaker doen. Een aanrader!

Arianne
3 mei 2020

Heerlijk eten, kwam iets later dan verwacht maar zeker voor herhaling vatbaar

Bob
19 april 2020

Heerlijk gegeten, echt een aanrader.

Peter
23 maart 2020

Altijd lekker eten. Lekker kruidig. Mooi verpakt ook. Aanrader!

Reactie van Little Jamaica

Hi Peter, Thank you for your review, you are welcome anytime people like you inspire me to cook like i do I can feel the appreciation. Thanks :-) Stay safe.

Peter song
25 november 2019

My fav spot in haarlem :) jerk chicken is amazing juicy tender and just spiced to perfection . Coleslaw salad Is amazing perfect side adding together with dumpling. Everything is super fresh so all round i give it 10 out of 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Jamaica

Thank you so much for such a nice review, nicely said. Thank you :-) Stay safe.

Nikita - Joy
10 november 2019

Het eten, de service en de bezorging waren perfect! Ik laat normaal gesproken geen reviews, maar dit is het echt waard!

Reactie van Little Jamaica

Nikita-Joy Thank you so much for your nice review, to tell you the truth i didn't know i could comment and answer people wow, Just to busy making sure you guys keep on writing your nice and pleasant truthful reviews. Thank dearest. :-) Stay safe.

sexNzo
31 augustus 2019

Het was heerlijk!

Reactie van Little Jamaica

WOW. nice name hahaha just want to thank you for your review and support Bless you. :-) Thanks :-) Stay safe.

Julia
5 augustus 2019

Very tasty and fresh meals made with love :) We haven't had such a good meal to go in a while!

Reactie van Little Jamaica

Julia, thanks dearest sorry the late response, did not know i could respond hahaha Stay safe.

Evelien
15 juli 2019

Wat heb ik heerlijk gegeten! Echte traditional Jamaican home cooked dinner. Hier ga ik vanaf nu vaker van smullen 😀👋🏻

Reactie van Little Jamaica

Evelien, Thanks for you lovely review i just found out i can react to my loyal foodies reviews thanks dearest. Stay safe.